Drie gewonden bij ernstig ongeval met wielrenner op Zeeweg in Overveen

 

Overveen – Bij een ongeval tussen een wielrenner en een snorscooter zijn woensdagavond drie personen gewond geraakt, waarvan een ernstig. De frontale aanrijding vond rond half negen plaats op het fietspad langs de Zeeweg in Overveen. Gezien de ernst van de verwondingen van een van de slachtoffers, kwam ook een traumahelikopter plaatse.

In totaal raakte drie personen, de wielrenner en twee opzittenden van de snorscooter gewond. Ambulancebroeders hebben de slachtoffers eerste hulp verleend. De traumahelikopter landde op de Zeeweg, waardoor de Zeeweg in beide richtingen voor het verkeer werd afgesloten.

Na de eerste hulp zijn alle drie de slachtoffers per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een van de slachtoffers liep ernstige verwondingen op.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

Een getuige liet weten eerder op de Zeeweg te zijn ingehaald door de snorscooter. De snorscooter scheurde daarbij via het voetpad rechts langs andere fietsers.