Drie gewonden bij ernstig ongeval op N206 in Aerdenhout

 

Aerdenhout – Bij een ernstig ongeval op de Vogelezangseweg – N206 in Aerdenhout zijn woensdagmiddag drie gewonden gevallen. Het ongeval vond rond kwart voor vier plaats. Drie ambulances, de brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Een auto was frontaal op een tegemoet komend busje geknald.

De automobilist en twee inzittenden van het busje raakte door de aanrijding gewond. De auto kwam na de klap tussen twee bomen terecht. Ambulancebroeders hebben alle drie de gewonde eerste hulp verleend. Na de eerste zorg zijn zij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De Vogelezangseweg – N206 was hierdoor geruime tijd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.