Gewonde bij kop-staartbotsing met dure Lotus op Vondelweg in Haarlem

 

Haarlem – Bij een kop-staartbotsing op de Vondelweg in Haarlem-Noord is vrijdagmiddag een man gewond geraakt. Rond half twee kwamen twee voertuigen ter hoogte van de Van der Aartweg met elkaar in botsing. Een van de auto’s betrof een dure Lotus auto.

Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De bestuurder van de achterste auto had te laat door dat zijn voorganger moest remmen voor de verkeerslichten. Een kop-staartbotsing was het gevolg.

Beide bestuurders zijn door de ambulancebroeders nagekeken. De bestuurder van de Lotus moest na de controle met de ambulance mee naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.