Hulpdiensten rukken uit voor omgeslagen bootje in Vijfhuizen

 

Vijfhuizen – De hulpdiensten zijn woensdagavond in actie gekomen voor een omgeslagen bootje. Rond kwart voor negen zag een voorbijganger het omgeslagen bootje liggen en luchtbellen uit het water komen. Omdat de kans bestond dat er nog iemand onder zou liggen, besloot de man 112 te bellen.

Meerdere brandweervoertuigen en de politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Al snel kwamen omwonenden poolshoogte nemen en wisten te melden dat het bootje al zo’n 3 maanden daar in het water lag.

Een duiker van de brandweer is vervolgens het water ingegaan. Na een inspectierondje is de boot naar de kant getrokken en daar met touwen vastgemaakt.

De politie zal de gemeente in kennis stellen met het verzoek om de boot uit het water te laten halen.