Mysterieus verschijnsel laat tegels bewegen langs fietspad in Badhoevedorp

 

Badhoevedorp – De brandweer en Liander zijn woensdagmiddag enige tijd bezig geweest met een mysterieus verschijnsel. Op de hoek van de Fuchsiastraat en het Anemoonpad kwamen stoeptegels in beweging. Vermoed werd dat er in de grond een gasleiding lek was geraakt waardoor de tegels in beweging kwamen.

Een dag eerder was de brandweer voor hetzelfde verschijnsel ook al naar de locatie toegekomen. Toen werd er door de brandweer niets waargenomen.

Bij metingen vandaag door de brandweer sloeg de meter in eerste instantie wel aan, maar daar bleef het ook bij. Een medewerker van Liander heeft met gevoeligere apparatuur ook metingen verricht, maar daar kwam ook niets uit naar voren.

Omdat het mysterieuze verschijnsel nu twee dagen achter elkaar werd waargenomen gaat Liander verder onderzoek doen naar wat er aan de hand is.

Het fietspad tussen de Fuchsiastraat en de Fresiastraat is hierdoor door de gemeente met hekken afgezet.