Pakketbezorger rijdt zich klem onder woning in Haarlem

 

Haarlem – Een pakketbezorger is maandagavond met zijn bus klem komen te zitten onder een woning. Het incident gebeurde om even voor tien uur ’s avonds aan de Sandenburg. Brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De pakketbezorger probeerde in eerste instantie om zijn banden leeg te laten lopen, maar de bus zat daarna alsnog muurvast.

Brandweerlieden hebben vervolgens met gereedschap een balk losgemaakt om meer ruimte te creëren. Na enige tijd kregen de brandweerlieden de balk los en kon deze verwijderd worden. De bus kon hierna voorzichtig achteruit gereden worden.

De pakketbezorger stond nu alleen nog met 4 lege banden op straat. Met een fietspomp heeft de pakketbezorger geprobeerd om zijn banden weer op te pompen, maar dit had weinig succes.

Uiteindelijk bood een pomp van een sleepwagen uitkomst en konden zijn banden weer worden opgepompt.

De schade aan zowel de woning als de bus bleken mee te vallen.