Politie massaal uitgerukt naar inbraakmelding in Haarlem-Schalkwijk

 

Haarlem – De politie is vrijdagavond massaal in actie gekomen voor een melding aan de Robert Kochlaan in Haarlem-Schalkwijk. Rond half elf kwam de melding binnen dat er personen bij een woning van het balkon afsprongen. Omdat nog niet helemaal duidelijk was wat er aan de hand was, rukte de politie massaal uit.

Bij aankomst zijn politieagenten en een politiehond de woning binnen gegaan. Omdat nog niet duidelijk was wat er aan de hand was, hield de politie er rekening mee dat er nog een gewond persoon in de woning aanwezig kon zijn.

Nadat de hele woning was nagelopen bleek er niemand meer aanwezig te zijn. Wel was de hele woning overhoop gehaald, wat erop duid dat het inbrekers waren die in de woning zijn geweest.

Ondanks een zoekslag in de omgeving konden er geen verdachten worden aangehouden. De politie stelt een onderzoek in.