Politie rukt massaal uit na melding van vechtpartij bij loods Waarderpolder Haarlem

 

Haarlem – De politie is vrijdagavond massaal uitgerukt naar de Waardepolder. Rond middernacht kregen agenten de melding dat er bij een loods aan de Tappersweg een grote vechtpartij zou plaatsvinden. In de loods was op dat moment een feest gaande waar veel mensen bij aanwezig waren. Ook een ambulance werd gealarmeerd omdat er een persoon gewond zou zijn geraakt.

Bij aankomst was er veel commotie op straat. Veel jeugdigen stonden in groepjes op straat waarbij een onrustige sfeer hing. Politieagenten hebben alle getuigen gehoord waarna de rust langzamerhand weer terugkeerde.

Uiteindelijk bleek een persoon gewond te zijn geraakt doordat hij met zijn hand zelf een autoruit kapot had geslagen. Agenten hebben de man geadviseerd om op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis te gaan.

Voor zo ver bekend is er niemand aangehouden.