Vrouw gewond door kettingbotsing bij bushalte in Heemstede

 

Heemstede – Een vrouw is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een kop-staartbotsing tussen drie auto’s op de Glipper Dreef. Het ongeval vond om even over half vijf plaats ter hoogte van de bushalte bij de Dr. Schaepmanlaan. Een lijnbus wilde op dat moment wegrijden bij de bushalte, waardoor het verkeer moest afremmen. Een van de bestuurders had dit te laat daar, waardoor zij op het een busje voor haar knalde. Het busje schoot vervolgens ook weer door tegen de auto daarvoor.

Twee ambulances en de politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. In de voorste auto zaten ook twee kinderen. Ambulancebroeders hebben de kinderen nagekeken, maar zij raakte gelukkig niet gewond. Tegen de schrik kregen zij een traumabeertje.

Wel raakte de bestuurster van de voorste auto gewond. Zij is na de behandeling op straat voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurders van de twee andere auto’s kwamen er ook met de schrik van af.

Een sleepwagen heeft een van de beschadigde auto’s moeten wegslepen. De andere twee voertuigen konden nog wel verder rijden.