Vrouw klimt steiger in bij woning aan het Kennemerplein

 

Haarlem – Een vrouw is vrijdagavond een steiger bij een woning aan het Kennemerplein ingeklommen. De vrouw werd rond elf uur ontdekt waarop direct de hulpdiensten werden gewaarschuwd. Omdat niet duidelijk was wat de bedoelingen van de vrouw waren zijn de hulpverleners voorzichtig te werk gegaan.

Politieagenten zijn voorzichtig naar boven geklommen om met de vrouw te kunnen praten. Ondertussen was de brandweer met een ladderwagen ter plaatse om de vrouw veilig naar beneden te kunnen halen. Onder begeleiding van politieagenten en brandweermannen is de vrouw in het bakje van de ladderwagen gestapt waarna zij naar beneden is gebracht.

De vrouw is vervolgens in een politiebusje gezet en daar nagekeken door ambulancebroeders. Onduidelijk is nog wat de bedoelingen van de vrouw waren.