Fietser in botsing met scooterrijder op Schalkwijkerstraat

 

Haarlem – Een fietser is vrijdagavond ten val gekomen nadat hij in botsing kwam met een scooterrijder. De man fietste rond kwart over negen over de Schalkwijkerstraat, toen het ter hoogte van de Lange Brug mis ging. De twee kwamen met elkaar in botsing en de fietser kwam daarbij ten val.

Ambulance en politie rukten uit om hulp te verlenen. Ook werden medewerkers van de Reddingsbrigade gevraagd om naar het ongeval toe te gaan. Zij stonden al in de buurt vanwege de Grachtenloop in het centrum van Haarlem.

De man is door de hulpverleners nagekeken. Na de controle hoefde de man niet mee naar het ziekenhuis. Wel voelde de man zich nog een beetje duizelig. Hij is met een ambulance naar huis gebracht.

De fiets van de man is door een bekende van hem meegenomen. De scooterrijder kwam er zonder kleerscheuren van af.