Man ernstig gewond na val met snorscooter op Vrijheidsweg

 

Haarlem – Een man is vrijdagavond ernstig gewond geraakt na een val met zijn snorscooter. Rond kwart voor twaalf reed de man over de Vrijheidsweg toen hij door nog onbekende oorzaak met zijn snorscooter onderuit ging. Gezien de ernst van de verwordingen werden naast twee ambulances en de politie, ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam opgeroepen.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Het gealarmeerde traumateam kwam per auto ter plaatse en hebben de ambulancebroeders bijgestaan. Na de eerste zorg op straat is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De Vrijheidsweg was hierdoor enige tijd afgesloten voor al het verkeer. Bussen van Connexxion liepen hierdoor vertraging op.