Motorrijder gewond na botsing met auto op A200 bij Haarlemmerliede

 

Haarlemmerliede – Een motorrijder is maandag aan het einde van de middag gewond geraakt bij een ongeval. Rond kwart voor zes reed de man vanuit Haarlem over de A200 in de richting van het Rottepolderplein, toen hij in botsing kwam met een auto. De motorrijder kwam daarbij ten val en raakte gewond.

Ambulance en politie rukten uit om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de gewonde man eerste hulp verleend en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

In de personenauto zaten ook twee kleine kinderen. Agenten hebben hen een traumabeertje gegeven tegen de schrik.

Door het ongeval was een rijstrook tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Het verkeer vanuit Haarlem liep hierdoor de nodige vertraging op. Zowel de motor als de auto zijn door een sleepwagen weggesleept.