Aangereden hondje bijt twee vrouwen het ziekenhuis in

 

Haarlem – Een hondje is dinsdagmiddag op het Prinsen Bolwerk door een vrachtwagen aangereden. Rond kwart over een schoot het hondje uit de riem en stak het Prinsen Bolwerk over. Een vrachtwagen kon het hondje niet meer ontwijken en reed de hond aan. De hond kwam daardoor gewond onder de vrachtwagen te liggen.

Een vrouw probeerde het hondje onder de vrachtwagen vandaan te halen, maar werd daarbij door de hond gebeten. De vrouw raakte aan haar hand gewond. Een ambulance kwam ter plaatse om de gewonde vrouw te behandelen. Zij is voor verdere zorg per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Ook een tweede vrouw werd door de hond gebeten. Ambulancebroeders hebben haar nagekeken en behandeld door haar hand in te tapen. Daarna kon zij op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis en hoefde niet met de ambulance mee.

Voor het gewonde hondje kwamen drie dierenambulances ter plaatse. Medewerkers van de dierenambulance hebben het gewonde hondje op een brancard gelegd en naar de dierenarts gebracht.