Aanrijding leidt tot opstootje tussen bestuurders

 

Haarlem – Op de kruising van de Amerikaweg en de Floris van Adrichemlaan zijn zondagmiddag twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Rond kwart voor vijf ging het op de kruising mis en kwamen de twee wagens hard met elkaar in botsing. Een van de wagens kwam door de aanrijding op zijn zijkant tot stilstand.

Ambulance, brandweer en politie rukten uit om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de inzittenden van beide voertuigen nagekeken. Na de controle bleek niemand gewond te zijn geraakt.

Bij de afhandeling van het ongeval ontstond er tussen beide partijen een woordenwisseling. De partijen wilde elkaar bijna in de haren vliegen, maar agenten wisten dit te voorkomen. Beide partijen zijn vervolgens op een flinke afstand van elkaar gezet waarna de rust terugkeerde.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De kruising was hierdoor tijdelijk deels afgesloten voor het verkeer.