Auto belandt op zijn kop in sloot in de Cruquius

 

Cruquius – Een auto is zondagmiddag op z’n kop in de sloot terecht gekomen. Rond kwart over twee reed de auto met daarin twee personen over de Spaarneweg, toen het bij een bocht mis ging. De auto belandde in de berm en kwam vervolgens op z’n kop in de sloot tot stilstand.

Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. Ook werd direct het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam opgeroepen. Ambulancebroeders hebben de twee personen nagekeken en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de Spaarneweg in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Dit zorgde voor veel verkeersoverlast omdat er nu nog maar een weg beschikbaar was om het winkelgebied bij de Cruquius te verlaten.

Het gealarmeerde traumateam hoefde uiteindelijk niet meer ter plaatse te komen.