Automobilist knalt op geparkeerde auto’s en belandt op z’n kant

 

Haarlem – Een automobilist is woensdagavond hard in botsing gekomen met een geparkeerde auto. Om even over half elf reed de man over de Lange Herenvest toen hij van de weg raakte en een geparkeerde auto schampte. Vervolgens knalde hij met hoge snelheid op een ander geparkeerd voertuig. De auto van de man kwam vervolgens op z’n kant tot stilstand.

Ambulance en politie rukten uit om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de gewonde man eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Tegelijkertijd is de bestuurder door de politie aangehouden wegens gevaarlijk rijgedrag. In het ziekenhuis zal uit een bloedproef moeten blijken of de bestuurder onder invloed van alcohol en/of drugs reed.

Een sleepwagen heeft de twee beschadigde voertuigen weggesleept.