Gewonde bij botsing tussen twee auto’s in Vijfhuizen

 

Vijfhuizen – Bij een botsing tussen twee personenauto’s is vrijdagmiddag een man gewond geraakt. Rond half drie wilde een automobilist vanaf de Kromme Spieringweg de Spaarnwouderweg oprijden, maar zag daarbij een auto over het hoofd. De twee voertuigen kwamen vervolgens hard met elkaar in botsing.

Ambulance, brandweer en politie rukten uit om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de bestuurders nagekeken. Een van de bestuurders raakte gewond en moest voor verdere zorg per ambulance over worden gebracht naar het ziekenhuis. De andere bestuurder kwam er met de schrik vanaf.

Door het ongeval was de Spaarnwouderweg vanaf de Schipholweg – N232 afgesloten voor het verkeer. De beschadigde voertuigen zijn door een sleepwagen weggesleept.