Motorrijder ernstig gewond bij ongeval op A200

 

Haarlem – Een motorrijder is woensdagavond ernstig gewond geraakt bij een ongeval. Om even over half zeven ging het mis op de A200 bij de afrit naar de Amsterdamsevaart. De motorrijder kwam daarbij in botsing met een auto en kwam vervolgens hard ten val. Gezien de ernst van de verwondingen werd ook een traumahelikopter gealarmeerd.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. De traumahelikopter landde even verderop op de afrit. De arts van het Mobiel Medisch Team heeft de ambulancebroeders bijgestaan. Na de eerste hulp is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De ambulance is daarbij door drie politiemotoren door het verkeer begeleidt.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De arfit was hierdoor geruime tijd afgesloten voor het verkeer.