Zes gewonden bij ernstige aanrijding op Hoofdweg in Hoofddorp

 

Hoofddorp – Bij een ernstige aanrijding zijn zondagmiddag zes personen gewond geraakt. Om even voor half vijf kwamen op de Hoofdweg – N520 drie personenauto’s met elkaar in botsing. Alle inzittenden van de drie auto’s, in totaal 6 personen waaronder een kind, raakten gewond.

Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Van een van de auto’s heeft de brandweer de deur van de auto geknipt. Na de eerste zorg op straat zijn de zes slachtoffers met vier ambulances overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De Hoofdweg – N520 was hierdoor tijdelijk deels afgesloten voor het verkeer.