Man ernstig gewond aangetroffen in pand in Zandvoort

 

Zandvoort – In een pand aan de Hogeweg in Zandvoort is dinsdagavond een man ernstig gewond aangetroffen. Rond half negen kwam de melding bij de hulpdiensten binnen. Politieagenten waren snel ter plaatse aangezien het pand recht tegenover het politiebureau lag. Daar troffen agenten een man zwaar bebloed aan.

Gezien de ernst van de verwondingen kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend waarna het slachtoffer in kritieke toestand met spoed per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis.

Over de toedracht van het incident is nog veel onduidelijk. Volgens getuigen zou er een steekpartij hebben plaatsgevonden, maar de politie kon dat nog niet bevestigen. De politie is nog tot laat in de avond bezig geweest met het onderzoek.

Een man die een verwarde indruk maakte is door de politie aangehouden. Onderzoek zal moeten uitwijzen of en op welke manier deze man betrokken is geweest bij het incident.