Automobilist vliegt uit de bocht tijdens hevige regenbui

 

Haarlem – Een automobilist is vrijdagavond met zijn auto tegen een verkeerspaal tot stilstand gekomen. Rond kwart voor acht reed de man de Schalkwijkerstraat op, toen hij door het natte wegdek uit de bocht vloog en tegen een verkeerspaal tot stilstand kwam. Op dat moment vond er tegelijkertijd een hevige regenbui plaats.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de man nagekeken. Door de harde klap gingen beide airbags in de auto af.

Na de controle in de ambulance hoefde de man niet mee naar het ziekenhuis. Door het ongeval kwam er veel olie op het wegdek te liggen. Een medewerkster van de gemeente is ter plaatse gekomen om het wegdek te laten reinigen.

De beschadigde auto is door een bergingsbedrijf weggesleept. De kruising was tijdelijk deels afgesloten voor het verkeer.