Automobilist vlucht na aanrijding in Heemstede

 

Heemstede – Een automobilist is woensdagavond gevlucht na een aanrijding in Heemstede. Om even over tien uur ging het op de kruising van de Javalaan en de Cruquiusweg – N201 mis en kwam hij in botsing met een andere auto. Na de aanrijding besloot een van de automobilisten er rennend vandoor te gaan.

Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De bestuurder van de andere auto is door ambulancebroeders nagekeken. Ondanks de flinke klap hoefde hij na de controle niet mee naar het ziekenhuis.

Politieagenten hebben van enkele getuigen een verklaring opgenomen. Meerdere getuigen hebben de man in een donkere jas zien weglopen.

De politie zal een onderzoek instellen naar de bestuurder van de andere auto.

Door het ongeval was de kruising tijdelijk deels afgesloten voor het verkeer.