Brand in vakantiehuisje Center Parcs Zandvoort

 

Zandvoort – In een vakantiehuisje bij Center Parcs Zandvoort is dinsdag aan het begin van de avond brand ontstaan. Rond kwart voor zeven was men in het huisje bezig met kookwerkzaamheden, toen plots de vlam in de pan sloeg. De bewoners probeerde het vuur nog te doven door een doek over de brandende pan te gooien, maar dit lukte niet. Alle aanwezige zijn vervolgens het huisje uitgevlucht en hebben de hulpdiensten gewaarschuwd.

De brandweer schaalde de brand al snel op naar middelbrand en kwam met meerdere brandweer-eenheden ter plaatse. De brandweerlieden hadden het vuur vervolgens snel onder controle, maar het huisje liep wel fikse schade op.

Enkele personen zijn door ambulancebroeders gecontroleerd, maar voor zo ver bekend hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Tijdens het incident was een deel van het park afgezet voor het publiek.