Gewonde bij kop-staartbotsing tussen drie auto’s in Heemstede

 

Heemstede – Op de Lanckhorstlaan zijn zaterdag aan het einde van de ochtend drie auto’s met elkaar in botsing gekomen. Rond kwart voor twaalf ging het mis toen een auto ter hoogte van de Crayenestersingel moest afremmen. De bestuurder van de auto erachter merkte dit te laat op waardoor hij tegen de auto aan botste. Ook een derde auto daarachter kon niet meer op tijd remmen en botste tegen zijn voorganger aan.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De bestuurder van de middelste auto raakte door de klap gewond en moest door ambulancebroeders worden behandeld. Na de eerste zorg is hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een kind dat in dezelfde auto zat, kwam er met de schrik vanaf.

Door het ongeval was een rijstrook afgesloten voor het verkeer. Politieagenten hebben het verkeer om de beurt over de andere rijbaan langs het ongeval geleidt. Twee van de drie auto’s worden weggesleept, de derde auto kon nog wel verder rijden.