Glazenwassers raken van de weg langs Schipholweg – N205 Vijfhuizen

 

Vijfhuizen – Twee glazenwassers zijn dinsdag aan het einde van de middag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Schipholweg – N205 Vijfhuizen. Rond kwart voor zes reden de twee in een busje over de Schipholweg – N205 in de richting van Haarlem. De bestuurder zou geschrokken zijn van een auto die hem rechts inhaalde en raakte daardoor van de weg.

Het busje raakte een lantaarnpaal en kwam in de berm terecht. Het busje schoot vervolgens een sloot over en kwam aan de overkant tegen een hekwerk tot stilstand.

Ambulance, brandweer en politie rukten uit om hulp te verlenen. Een omstanders schoot de twee mannen direct te hulp. Ambulancebroeders hebben de twee vervolgens verdere hulp verleend. Na de eerste zorg zijn beide overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft nog onderzoek gedaan naar een CO2 cilinder die naast de bus in het gras lag. Door de harde klap brak de aansluiting van de cilinder, die in de bus lag, af.