Man gereanimeerd na val van fiets in centrum Haarlem

 

Haarlem – Een man is donderdagavond gereanimeerd nadat hij met zijn fiets ten val was gekomen. Om even over half zeven ging het mis op de hoek van het Verwulft en de Grote Houtstraat. De man kwam met zijn fiets voor de McDonalds ten val. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten uit om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. De was snel ter plaatse doordat deze net klaar was bij een ander incident in Haarlem. Doordat het koopavond was, was er veel bekijks van voorbijgangers. Brandweerlieden hebben het slachtoffer met grote schermen afgeschermd.

Na de eerste hulp is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Een deel van de McDonalds was tijdens het incident door medewerkers tijdelijk afgezet om klanten geen zicht op de hulpverlening te laten hebben.