Arrestatieteam valt woning binnen na schietincident in Haarlem

 

Haarlem – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van een schietincident in Haarlem. Zondagochtend meldde een man zich in het ziekenhuis met een schotwond. De man bleek niet levensgevaarlijk gewond.

Het onderzoek van de politie leidde zondagochtend naar een woning boven een coffeeshop op de hoek van de Rijksstraatweg en de Borskistraat in Haarlem-Noord. Hier werden door de politie meerdere mensen gevorderd uit de woning te komen.

Omdat niet duidelijk was of meerdere verdachten zich nog in de woning bevonden, is het arrestatieteam zondagochtend de woning binnengevallen. Hierna werd een onderzoek verricht in de woning door de afdeling Forensische Opsporing en de recherche.

De politie heeft in totaal 4 verdachten aangehouden in verband met dit geweldsincident.

Op dit moment is nog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld en is het onderzoek in de woning nog gaande. De recherche onderzoekt de toedracht van dit geweldsincident, alsmede de rol van de diverse betrokkenen.