Automobilist rijdt door na 3 fietssters aangereden te hebben

 

Haarlem – Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag doorgereden na een aanrijding waarbij 3 fietssters ten val zijn gekomen. Rond een uur reed de man over de Kloppersingel toen hij drie fietssters over het hoofd zag en aanreed. Alle drie de vrouwen kwamen vervolgens met hun fiets ten val. Ambulance en politie werden opgeroepen om hulp te verlenen.

In eerste instantie stapte de automobilist samen met drie passagiers uit om de slachtoffers te helpen. Niet veel later vertelde hij zijn auto even te gaan parkeren, maar besloot daarop weg te rijden.

Een van de slachtoffers kon het kenteken van de auto noteren. Agenten hebben de verklaring van een van de vrouwen opgenomen. Doordat het kenteken van de auto bekend is, zullen agenten de eigenaar van de auto gaan opzoeken.

De vrouwen kwamen er met de schrik en een kapotte fiets van af.