Vrouw gewond bij verkeersongeval in Haarlem

 

Haarlem – Een vrouw is zondagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval in Haarlem. Om even voor drie uur ’s middags kwamen twee auto’s met elkaar in botsing op de kruising van de Waarderweg en de Oudeweg. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Tijdens het ongeval waren de verkeerslichten buiten werking en vond er een regenbui plaats. Vermoedelijk heeft de combinatie van deze twee factoren meegespeeld dat de twee elkaar niet op tijd zagen en daardoor met elkaar in botsing kwamen.

Een van de inzittenden raakte door de klap gewond. Na de behandeling in de ambulance is de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Door het ongeval ontstond er een flinke file op de Oudeweg. Na enige tijd werd het verkeer via het fietspad geleidt om het verkeer zo langzaam het ongeval te kunnen laten passeren.