Blikschade bij aanrijding op Drie Merenweg – N205 Vijfhuizen

 

Vijfhuizen – Drie voertuigen zijn maandagavond op de Drie Merenweg – N205 met elkaar in botsing gekomen. Rond kwart over zes stond een automobilist op de Drie Merenweg – N205 voor de verkeerslichten te wachten om linksaf de Schipholweg – N232 op te rijden. De automobilist bedacht zich en wilde toch rechtdoor de Drie Merenweg op rijden. Terwijl de automobilist van rijstrook verplaatste, reed er een andere auto die de automobilist niet meer kon ontwijken. Een botsing was het gevolg, waarbij de voertuigen tegen een vrachtwagen tot stilstand kwamen.

Ambulance, brandweer en politie werden opgeroepen om hulp te verlenen. Al snel bleek dat alle inzittenden er zonder verwondingen vanaf waren gekomen, waarna de ambulance en brandweer konden terugkeren.

Politieagenten hebben geholpen met de afhandeling van het ongeval. Twee rijstroken waren tijdens het incident tijdelijk afgesloten voor het verkeer.