Auto op z’n kop door overstekende herten op Zeeweg – N200 Overveen

 

Overveen – De bestuurder van een auto is donderdagavond op z’n kop tot stilstand gekomen langs de Zeeweg – N200 in Overveen. Rond half acht reed de automobilist in de richting van Bloemendaal aan Zee, toen er plots drie herten overstaken. De bestuurder probeerde uit te wijken, maar kwam daarbij met zijn auto in de berm terecht. Daar sloeg de auto over de kop en kwam de auto ondersteboven op het fietspad te liggen.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De twee inzittenden van de auto zijn door ambulancebroeders nagekeken. Een van de mannen moest voor verdere controle mee naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de Zeeweg tijdelijk deels afgesloten voor het verkeer. Een bergingswagen heeft de beschadigde auto weggesleept.