Automobiliste gewond bij aanrijding met sleepwagen

 

Haarlem – Een vrouw is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding in de Waarderpolder. Rond drie uur reed de vrouw over de Oudeweg, toen zij ter hoogte van de A. Hofmanweg moest afremmen. De bestuurder van een sleepwagen die erachter reed, merkte dit te laat op en knalde tegen auto voor hem aan.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De automobiliste had door de klap last gekregen van haar nek. Een politieagent is achterin de auto gaan zitten en heeft de nek van de vrouw gestabiliseerd.

Vervolgens is zij met behulp van de ambulancebroeders voorzichtig uit haar auto gehaald. Zij is voor verdere zorg per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval kon het overige verkeer dat de Waarderpolder uit wilde rijden, het ongeval mondjesmaat passeren. Dit zorgde voor de nodige vertraging op de Oudeweg.