Gewonde bij botsing tussen twee auto’s op Westelijke Randweg

 

Haarlem – Een automobilist is dinsdagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de Westelijke Randweg. Rond kwart voor twaalf kwamen twee auto’s op de kruising van de Westelijke Randweg en de Zijlweg hard met elkaar in botsing. Een van de auto’s kwam een tiental meters verder tot stilstand.

Ambulance, brandweer en politie rukten uit om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de inzittenden van de auto’s nagekeken. Een van de bestuurders raakte door de klap gewond en moest door de ambulancebroeders behandeld worden. Na de eerste zorg is hij voor verdere hulp overgebracht naar het ziekenhuis. De andere automobiliste kwam er met de schrik van af.

Door het ongeval was de kruising tijdelijk grotendeels afgesloten voor het verkeer. Een sleepwagen heeft beide beschadigde voertuigen weggesleept.