Meisje op fiets gewond bij botsing met auto

 

Haarlem – Een meisje is donderdagavond gewond geraakt bij een botsing met een auto. Rond zes uur wilde zij met haar fiets vanaf de Van Eedenstraat de straat oversteken om naar de Raamsingel te gaan. Op dat zelfde moment reed er een automobilist over de Van Eedenstraat, die haar niet meer kon ontwijken. Het meisje kwam vervolgens met een harde klap op het asfalt terecht.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben het gewonde meisje eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is zij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Door het ongeval was de Van Eedenstraat in de richting van de Tempeliersstraat tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Het busverkeer liep hierdoor ook vertraging op.