Scooter maaltijdbezorger komt onder auto terecht bij ernstig ongeval in Heemstede

 

Heemstede – Een maaltijdbezorger is zondagavond ernstig gewond geraakt bij een ongeval in Heemstede. Rond half tien vond de aanrijding plaats op de kruising van de Herenweg en de Zandvoortselaan. De auto kwam daarbij op z’n zijkant op de scooter tot stilstand. Ambulance, brandweer, politie en een traumahelikopter kwamen in actie om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben de scooterrijder eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is hij per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam er met de schrik van af. Hij is overgebracht naar het politiebureau om daar een verklaring af te leggen.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. Hierdoor was de kruising geruime tijd afgesloten voor al het verkeer.