Gewonde bij ongeval in Hoofddorp

 

Hoofddorp – Bij een verkeersongeval in Hoofddorp is maandagochtend een persoon gewond geraakt. Rond tien uur wilde een automobilist vanuit een zijstraat de Graan voor Visch oprijden, maar zag daarbij een andere auto over het hoofd. Een botsing was het gevolg, waarbij de auto hard tegen de zijkant van de andere auto reed.

Ambulance, brandweer, politie en een traumahelikopter werden gealarmeerd om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de inzittenden nagekeken. Een van de bestuurders raakte door de klap gewond en moest voor verdere zorg overgebracht worden naar het ziekenhuis.

De inzittenden van de andere auto kwamen er met de schrik vanaf. Zij zijn met een taxi opgehaald om hun weg naar Schiphol te vervolgen.

Een sleepwagen heeft beide auto’s weggesleept. Door het ongeval was de Graan voor Visch vanaf de Nieuweweg tijdelijk afgesloten voor het verkeer.