Maaltijdbezorger ernstig gewond bij aanrijding met busje in Haarlem

 

Haarlem – Een maaltijdbezorger is maandagavond ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een busje. Om even over half acht vond het ongeval plaats op de Merovingenstraat, ter hoogte van de J.J. Hamelinkstraat. Gezien de ernst van de verwondingen van het slachtoffer, kwam ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Het traumateam uit Amsterdam kwam per auto ter plaatse en hebben het ambulancepersoneel bijgestaan. Na de eerste zorg is het slachtoffer per ambulance onder begeleiding van politiemotoren met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.