Scooterrijders missen tentamen door botsing tegen auto

 

Haarlem – Een scooterrijder is donderdagmiddag in botsing gekomen met een auto. Om even voor half twee reden de twee jongen in tegengestelde richting over het fietspad langs de Leidsevaart. Een automobiliste die vanuit de Munterslaan kwam en de Leidsevaart op wilde rijden, verwachtte de scooterrijder niet van rechts en zag deze daardoor te laat aankomen.

Een botsing was het gevolg, waarbij de scooterrijder ten val kwam. Ondanks de val, raakte de twee jongens op de scooter niet gewond.

Politieagenten kwamen ter plaatse om te helpen met het invullen van de schadeformulieren. De twee jongens waren op weg naar school om een tentamen te maken. Door het ongeval kwamen zij hier te laat voor, en zijn ze na de afhandeling terug huiswaarts gekeerd.