Vrouw gewond bij aanrijding in Zandvoort, scooterrijder rijdt door

 

Zandvoort – Een oudere vrouw is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding in Zandvoort. Om even voor vier uur stak de vrouw de Keesomstraat over, maar kwam daarbij in botsing met een scooterrijder. Na het ongeval ging de scooterrijder er vandoor. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Politieagenten hebben in de omgeving gezocht naar de scooterrijder. Na enige tijd werd een scooterrijder aangetroffen die aan het signalement voldeed.

De bestuurder van de scooter is door de politie aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem zal aangifte worden gedaan.

Het slachtoffer is na de eerste hulp per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.