Automobilist botst tegen boom aan na uitwijken voor overstekende kat

 

Nieuw-Vennep – Een automobilist is woensdag aan het begin van de avond met zijn auto tegen een boom aangereden. Rond kwart voor zeven reed de man over de Landei in Nieuw-Vennep, toen er plots een kat overstak en hij daarvoor wilde uitwijken. De man raakte daarbij van de weg en knalde tegen een boom aan.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de man in de ambulance nagekeken. Ondanks de flinke klap en de geactiveerde airbags, bleek de man na controle niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.

Een bergingswagen heeft beschadigde auto later in de avond weggesleept. De auto zal vermoedelijk total-loss zijn.

Of de overstekende kat nog geraakt is, is niet bekend. Na het ongeval had de kat de benen genomen.