Automobiliste over de kop op Westelijke Randweg – N208 Haarlem

 

Haarlem – De bestuurster van een auto is donderdagmiddag over de kop geslagen. Rond half drie reed de vrouw over de Westelijke Randweg – N208 in de richting van Heemstede, toen het ter hoogte van Haarlem Hoog mis ging. De vrouw kwam in de berm terecht, raakte de vangrail en sloeg vervolgens met haar auto over de kop. Ambulance, brandweer en politie werden gealarmeerd om hulp te komen verlenen.

Diverse automobilisten stopten om de vrouw te helpen. Zij kon met behulp van omstanders zelf haar auto verlaten. Ambulancebroeders hebben haar vervolgens in de ambulance nagekeken. Na de behandeling in de ambulance bleek zij er wonderwel zonder verwondingen vanaf te zijn gekomen.

Door het ongeval was de Westelijke Randweg – N208 vanaf de Pijlslaan tot aan de Leidsevaart tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Een bergingswagen heeft de beschadigde auto weggesleept.