Drie gewonden bij ernstig ongeval op Drie Merenweg – N205 Cruquius

 

Cruquius – Op de Drie Merenweg – N205 zijn woensdagmiddag drie personen gewond geraakt. Om even over half twee reed een automobilist over de Drie Merenweg – N205, toen hij ter hoogte van het Spaarne Ziekenhuis van de weg raakte. De automobilist kwam met de zijkant van de auto met een harde klap tegen een lantaarnpaal aan en draaide 180 graden.

Ambulance, brandweer, politie en een traumahelikopter kwamen in actie om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de drie slachtoffers, waaronder een kind, eerste hulp verleend. De traumahelikopter landde in de middenberm.

Na de eerste zorg zijn alle slachtoffers per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval was de Drie Merenweg – N205 in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.