Twee gewonden bij botsing na noodstop voor overstekende eenden

 

Vijfhuizen – Op de Vijfhuizerdijk zijn vrijdag aan het begin van de middag twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Rond het middaguur reed een automobiliste over de Vijfhuizerdijk, toen zij ter hoogte van een dierenwinkel afremde voor eenden die de weg overstaken. Een automobilist erachter merkte dit te laat op en knalde tegen de auto voor hem aan.

Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben twee personen nagekeken. De een hield een hoofdwond over aan het ongeval, de ander had last van haar nek. De persoon met klachten aan haar nek is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De overstekende eend overleefde het ongeval niet. De twee beschadigde auto’s zijn door een sleepwagen weggesleept.