Vrouw gewond na aanrijding met auto op zebrapad in Heemstede

 

Heemstede – Een vrouw is woensdagmiddag gewond geraakt nadat zij werd aangereden op een voetgangersoversteekplaats. Om even over twee uur wilde de vrouw op de Zandvoortselaan, ter hoogte van de Stormvogelweg, via het zebrapad de weg oversteken. Een automobilist zag haar aankomen en remde voor de vrouw af. De bestuurder van een wagen daarachter, merkte dit niet op en knalde tegen de afremmende auto aan. De auto schoot vervolgens weer door tegen de overstekende vrouw.

De vrouw raakte door de aanrijding gewond. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer op straat eerste hulp verleend. Omstanders schoten met paraplu’s te hulp om het slachtoffer af te dekken van de regen.

Na de eerste zorg is de vrouw per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Gezien de ernst van het ongeval is de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.