Grote drukte bij feest SLAM! Koningsdag 2018 in Alkmaar

 

Alkmaar – Het SLAM! Koningsdag feest bij het AFAS stadion in Alkmaar is vrijdag een groot succes geweest. Met 30.000 uitverkochte kaarten was het erg druk. De zon had overduidelijk de overhand, want met maar een kleine regenbui was er de gehele dag meer zon dan regen. De bezoekers hebben zich mede daardoor zich prima vermaakt.

Bekende Nederlandse dj’s als Hardwell, Sunnery James & Ryan Marciano, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve en Firebeatz en hiphop acts als Lil’ Kleine en Boef waren te zien en horen.

Later op de middag was er nog een muzikaal eerbetoon aan de vorige week overleden DJ Avicii. Andy en Dorothy Sherman, beter bekend als Shermanology, betraden rond 17:15 uur het hoofdpodium om live hun hit ‘Blessed’, dat zij in 2011 met de Zweedse DJ opnamen, ten gehore te brengen.

Het feest duurde nog tot 22:00 uur.