Jongen ernstig gewond bij steekpartij tijdens strandfeesten Bloemendaal aan Zee

 

Bloemendaal aan Zee – Een jongen is zondagavond ernstig gewond geraakt bij een steekpartij tijdens de strandfeesten bij Bloemendaal aan Zee. Rond half twaalf meldde de jongen zich bij de politie met een steekwond in zijn buik. Gezien de ernst van de verwondingen kwam ook een traumahelikopter ter plaatse.

Ambulance hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. De traumahelikopter landde op het strand. Het slachtoffer is na behandeling in de politiepost naar de traumahelikopter gebracht. Het slachtoffer is vervolgens per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer zou in kritieke toestand verkeren.

Tijdens de leegloop van de strandfeesten ontstonden diverse opstootjes. Politieagenten vorderde meerdere strandgangers om het gebied te verlaten. Daarbij werd de menigte met onder meer politiepaarden richting de parkeerplaats gestuurd.

Agenten hebben minstens een persoon aangehouden. Medewerkers van de forensische opsporing hebben sporen veiliggesteld.