Politie controleert uitgaand verkeer na mogelijk schietincident tijdens strandfeesten

 

Overveen – Politieagenten in kogelwerende vesten hebben zondagavond al het uitgaande verkeer dat de strandfeesten bij Bloemendaal aan Zee wilde verlaten gecontroleerd. Bij een van de strandfeesten zou eerder op de avond mogelijk geschoten zijn. Van de verdachte zou een signalement bekend zijn.

Auto’s, fietsers en bussen vol met mensen werden door de politie op het einde van de Zeeweg staande gehouden. Na een controle, en bij sommige mensen een fouillering, mochten de inzittenden weer doorrijden. Ook een bus vol met mensen die van de strandfeesten afkwamen werd door de politie doorzocht.

De controle zou rond tien uur begonnen zijn en heeft nog de gehele avond geduurd. Om half twee ’s nachts was de controle nog steeds gaande.

Voor zo ver bekend is de verdachte niet meer gevonden.