Politieonderzoek na aanrijding tussen auto en fietsster op het Houtplein

 

Haarlem – Een fietsster is donderdagavond gewond geraakt bij een aanrijding op het Houtplein. Om even over half elf vond de aanrijding plaats ter hoogte van de Raamsingel. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De vrouw raakte door de val gewond.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is zij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Omdat op dat moment nog niet duidelijk was hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer waren, is de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. Na het onderzoek is de fiets van het slachtoffer met een politiebusje meegenomen.