Auto zwaar beschadigd na botsing met vrachtwagen op A9

 

Spaarndam – Een auto is donderdagochtend zwaar beschadigd geraakt na een botsing met een vrachtwagen. Rond kwart over zes vond de aanrijding ter hoogte van Spaarndam plaats. Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Door het ongeval werd de A9 in de richting van Alkmaar afgesloten voor het verkeer.

Ambulancebroeders hebben de automobilist eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens het incident vond er ook een aanrijding plaats op de andere rijbaan.

De A9 zal nog geruime tijd afgesloten zijn voor het verkeer. Dit zorgde voor een kilometers lange file vanuit de richting van Amsterdam. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.